Condemnem l’atemptat en el que van assassinar a 148 estudiants i professors/es a la Universitat de Garissa (Kènia)

KeniaAlmenys 148 persones van  morí en l’atac perpetrat el passat  dijous pel grup islamista Al-Shabab a la Universitat de Garissa, al nord-est de Kènia, segons l’últim balanç de víctimes proporcionat per les autoritats del país.

Cap a les 5.30 h (hora local) diversos homes armats van entrar a la Universitat de Garissa fent-se passar per fidels que anaven a resar a la mesquita del campus. Una vegada a dins, van detonat una bomba i “van obrir foc de manera indiscriminada”, segons va explicat l’inspector de policia.

Els assaltants es van  escampat per tot el campus i finalment van refugiar-se  en una residència estudiantil femenina que sol albergar unes 800 persones.

Unes 300 persones, sobretot estudiants, van aconseguir escapar i refugiar-se en una base militar propera, però diversos estudiants i professors van continuar dins de les instal·lacions retinguts pels assaltants. Setge que va durar unes 16 hores.

La policia de Kènia ha detingut a cinc sospitosos d’estar vinculats amb aquest atac.

Sharing is caring!