Tribunal Permanent dels Pobles (TPP) sobre la violació amb impunitat dels DDHH de les persones migrants i refugiades


INAUGURACIÓ: Dissabte 8 juliol 2017, Barcelona


Aula Magna de la Univesitat de Barcelona (UB), Edifici històric (Pl. Universitat, Gran Via Les Corts Catalanes, 585, Barcelona)
9h30 – 20h

A Europa, les persones que som migrants i refugiades originàries de totes les regions del Sud Global i d’Europa central i oriental hem estat testimonis de les diverses etapes de la formació de la Fortalesa Europea. Hem estat testimonis de la política d’exclusió que es construeix al continent any rere any. Es tracta d’una política que ha implicat el retrocés de drets humans i dels pobles; que obliga a acampar, que deté de forma forçosa i deporta, que criminalitza a les fronteres militaritzades del Sud i de l’Est d’Europa. L’evidència més gran en són les persones desaparegudes, i la mort de milers de nenes, nens, germanes i germans en el seu viatge per arribar a les fronteres europees: un intolerable crim contra la humanitat. 

Organització: Entrepobles

Sharing is caring!