Dakar-Barcelona: Visions del Sud a la venda ambulant

Visions del Sud a la venda ambulant

Dakar-Barcelona: Visions del Sud a la venda ambulant

SOS Racisme Catalunya i Catalunya Plural – eldiario.es us convidem a l’acte “Dakar-Barcelona: Visions del Sud a la venda ambulant“, on es presentarà un treball periodístic que aborda la venda ambulant des d’una perspectiva antiracista, global i profunda.

L’objectiu de l’acte és generar una contranarrativa mediàtica potent de cara als mesos de més activitat mantera, posant les veus del Sud al centre.

La projecció del reportatge serà comentada i ampliada per Mariama Badji, periodista senegalesa col·laboradora en el projecte; Abdoulaye Fall, doctorand en Demografia; Aziz Faye portaveu del Sindicato Popular De Vendedores Ambulantes de Barcelona; Fatou Mbaye, presidenta de Diom Coop.

Des de la Fila Zero, comptarem amb Carlos Bajo de Wiriko, Victoria Columa de Tras la manta, Rafa Crespo de Centre d’Estudis Africans, Elisenda Rovira de Media.cat, Ababacar Thiakh de l’Associació Catalana de Residents Senegalesos i Júlia Trias de Iridia – Centre de Defensa de Drets Humans.

I tancarem l’acte amb una actuació de Rosa Sánchez i refrigeri senegalès per qui en vulgui.

El reportatge i l’acte el fem gràcies a la beca DevReporter que ens otorgà LaFede.cat amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Barcelona.

Us hi esperem!

Organització: SOS RacismeEl diario.es – Catalunya Plural

Sharing is caring!