ustec stes iac unio general trebaladors ensenyament logotip

Com sabeu, finalment, en el marc del Comitè Intercentres, el sindicats que hi som representats i el Departament d’Educació vam arribar a un acord amb relació al temari per a les oposicions de TEI. Avui dijous 28 aquest acord ha passat pel CIVE (Funció Pública).

El Departament d’Educació no trigarà a fer pública la informació sobre el temari mitjançant la seva pàgina web i els enllaços corresponents. En aquest enllaç hi podreu trobar el temari complet.

Nosaltres us informarem puntualment de tot plegat, de manera veraç i realista, amb l’objectiu d’acompanyar-vos de la millor manera al llarg d’aquest procés.

USTEC-STEs farà uns assessoraments específics d'oposicions dels quals us informarem més endavant, un cop tinguem tancat el calendari.

USTEC·STEs (IAC) està en contra d'aquest sistema d'oposició memorístic i que les parts siguin eliminatòries i sempre defensarà i lluitarà per la consolidació del personal laboral que ja està ocupant una vacant. També ens hem mostrat en desacord amb aquest temari.

De cara a les properes eleccions, recorda: Exerceix el teu vot. Ningú pot votar per tu. Defensa la democràcia!

Restem a la vostra disposició per qualsevol cosa que hàgiu de menester.


Personal Laboral d'USTEC·STEs (IAC):
93 302 76 06
laborals@sindicat.net
www.sindicat.net/lab

linia

afiliat ustec

Perquè som un sindicat que depen en més d'un 90% de teves aportacions i no pas de subvencions... AFILIA'T!
Tu garanteixes la nostra independència.

linia

USTEC·STEs IAC, Actualitzat:

08/04/2019 13:16 (2)