Economia crítica a l’escola II

Si cliqueu la imatge podreu consultar la segona Eina publicada per USTEC-STEs sobre Economia Crítica a l’escola.

En ella hi trobareu articles sobre la campanya de la Plataforma per una Educació en Economia Crítica (PLEEC) contra el programa EFEC (Educació Financera a les escoles de Catalunya) impulsat per el Departament d’Ensenyament i l’Institut d’Estudis Financers.

També hi trobareu Activitats didàctiques per treballar a l’aula els continguts relacionats amb l’economia crítica i una llarga llista de recursos pedagògics per al professorat.

sin-titulo

Aquí podeu consultar la web de la campanya sobre Economia Crítica i signar el manifest per fer fora l’EFEC dels centres educatius públics de Catalunya www.educaciocritica.cat.

Presentació del reportatge becat pel DevReporter ‘La batalla mundial per l’habitatge’

memesBatallaHabitatgeL’acte, que a més de presentar el reportatge vol convidar a una reflexió sobre quines poden  ser les estratègies de lluita  a nivell internacional, comptarà amb Pere Rusiñol, autor del reportatge; Gemma Garcia, de la Xarxa DevReporter i periodista especialitzada en habitatge; Carlos Macías, portaveu de la PAH i Santi Mas de Xaxàs, de la PAH Internacional.

http://www.espaicontrabandos.com/presentacio-del-reportatge-la-batalla-mundial-per-lhabitatge/

Conferència: Una carta de drets per al precariat del segle XXI?

Conferencia10NOVDimarts 10 a les 19h, l’economista Guy Standing clourà la X edició del curs de Drets Socials, dedicat enguany a les transformacions dels treballs, amb una conferència organitzada amb la col·laboració de SinPermiso i que tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB (Montalegre, 5, Barcelona). Autor de diverses obres, el seu llibre més conegut és El precariat. Una nova classe perillosa.

Podeu comprar la vostra entrada al web del CCCB per 3 euros. És gratuïta per als alumnes matriculats al curs, Amics del CCCB, aturats, carnet de docent i jubilats amb la Targeta Rosa.

http://www.cccb.org/ca/activitats/fitxa/una-carta-de-drets-per-al-precariat-del-segle-xxi/221629

presentació : Educar és la millor manera de lluitar

 

El sindicat USTEC·STEs i Metròpoli vídeo films  presenten el  documental:

“Educar és la millor manera de lluitar”   L’educació en el Movimiento dos Trabahadores Rurais Sem Terra-MST del Brasil.

  • Dia: Dimecres 24 d’octubre de 2012 a les 19h.
  • Lloc: Sala d’actes de l’A.M. Rosa Sensat (Av.Drassanes,3, Barcelona). 
  • Hi intervindran: Rosa Cañadell i Agustí Corominas.