III Jornada experiències transformadores

logo_catala6, 7 i 8 de desembre 2013

Hora: Dia 6 i 7: 10:00 – 20:00.  Dia 8: 10:00 – 14:30                                               Lloc: ALBERG CENTRE ESPLAI Carrer Riu Anoia 42-54, 08820
El Prat de Llobregat (Barcelona)

La III Trobada d’Experiències Transformadores és un procés col·lectiu de construcció i intercanvi en què descobrirem diferents experiències internacionals, estatals i locals , que aborden les causes-efectes de la crisi, ens ofereixen propostes alternatives i de canvi per a la construcció d’una “vida vivible”.

Aquestes experiències ens demostren que és possible apostar per un altre model social, econòmic, cultural i polític en el qual es dóna prioritat la sostenibilitat de la vida. Tenim el convenciment que les diferents propostes i iniciatives que estan sorgint al carrer, als pobles, a les ciutats, per donar resposta a la situació de crisi són totes elles educatives.

Volem extreure aquests elements educatius perquè ens ajudin a recrear i/o reinventar l’educació d’avui i del futur . Volem construir amb les entitats i persones que hi participin una mirada crítica sobre el viscut, permetent orientar les experiències en el futur amb una perspectiva transformadora.

http://experienciasdetransformacion.entrepueblos.org/programa

Sharing is caring!