CONCENTRACIÓ EN DEFENSA DE LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

EN DEFENSA DE LA RENDA GARANTIDA DE  CIUTADANIA

TOTHOM A LA CONCENTRACIÓ DAVANT DEL PARLAMENT DE CATALUNYA DIMECRES 26 DE MARÇ A LES 17:00 HORES

La Iniciativa Legislativa Popular per una Renda Garantida de Ciutadania que ha comptat amb la col·laboració activa de les Assemblees de treballadors/es en atur de Catalunya, de prop de 300 fedataris/es, i el suport de 60 organitzacions socials, cíviques i polítiques, després recollir 121.191 signatures i superar tots els obstacles serà presentada per la Comissió Promotora en el ple del Parlament de Catalunya del dimecres 26 de març a partir de les 17:00 hores.

¡El mandat de la ciutadania per combatre la pobresa i assegurar els mínims per a una vida digna de les persones i famílies ha de ser respectat!

Per donar suport a aquest dret ens sumem a la convocatòria de la Comissió Promotora de la ILP per una renda garantida de ciutadania. Fem una crida a les persones sense ocupació i a la ciutadania solidària a concentrar-se davant del Parlament el dimecres 26 de març a les 17:00 hores.

Coordinadora d’Assemblees de treballadors/es en atur de Catalunya

Sharing is caring!