Objecció fiscal a les despeses militars. Resistència civil no violenta!

Objecció fiscal

Aquest any com sempre apostem per la necessitat de practicar la resistència civil no- violenta mitjançant l’Objecció Fiscal, manifestant el nostre desacord amb els pressupostos militars que només porten a la mort  i a l’enriquiment de les empreses militars quan és tant necessari donar suport a la vida de les persones

Ni un euro per la guerra i la destrucció de vides. Per una Catalunya sense exèrcits.

http://www.retallemladespesamilitar.org/

Al 2013, la despesa militar va suposar 721,83 euros per persona.  Els cossos militars de l’estat espanyol estan desplegats en alguns escenaris bèl·lics de països en desenvolupament. Aquesta realitat està en relació amb d’interès comercial del gran capital peninsular (bancs, energètiques, empreses d’infraestructures …) Aquests desplegaments són causants de mort en forma directa. Els nostres soldats efectivament disparen les seves armes sobre éssers humans. Però també de forma indirecta, a conseqüència de les relacions injustes i les formes de vida miserables que contribueixen a establir i mantenir.També el militarisme policial i carcerari es cobra moltes vides.

http://www.grupotortuga.com/Campana-contra-el-Gasto-Militar

Sharing is caring!