Cicle: Pau a Colòmbia

Benvolguts i benvolgudes,

 

Durant l’any 2016 l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i Casa Amèrica Catalunya han seguit de prop el moment històric que ha viscut Colòmbia amb la negociació dels acords de pau del govern amb les FARC. Durant aquests mesos s’han organitzat  nombrosos actes de reflexió i d’intercanvi i s’han convidat a moltes persones que han aportat al debat des de diferents disciplines. Un dia després del plebiscit a Colòmbia que ha donat el no als acords finals, seguim ferms amb el compromís de donar a conèixer la situació del país i dels diferents col•lectius i  d’apostar per un futur en pau a Colòmbia.  És per aquest motiu que ens complau convidar-vos a dues noves activitats que es duran a terme en el marc del cicle Pau a Colòmbia.

 

Adjuntem la invitació als actes.  Us hi esperem.

image003

Sharing is caring!