Mostra de cinema àrab i mediterrani de Catalunya. Del 8 al 13N

 

16_cartellmostra

 

Enguany la Mostra està travessada per les migracions i els exilis i per unes realitats vistes amb ulls de dona.

Anirem del passat al present, fent atenció al “mentrestant”. Descobrirem que quan ens acostem a noves realitats amb la ment desperta i el cor obert, elles mateixes, i per si soles, són el millor antídot contra prejudicis i estereotips. Perquè no ens trobarem amb “Un món àrab”, homogeni i estàtic,  sinó moltes maneres de ser i viure en aquesta geografia, en unes societats dinàmiques i canviants, i en plena transformació. Vives i creatives, on les dones abracen la religió i alhora s’enfronten més que ningú al tradicionalisme imperant. On homes i dones pensen, observen, reflexionen, debaten, escriuen, s’expressen, llegeixen, proposen, lluiten i es revolten.  I què és sinó el Cinema?

Del 8 al 13 de novembre a la Filmoteca de Catalunya.

Tota la informació i la programació a la web http://www.mostracinearab.com/index.html

Sharing is caring!