#EducacióIRefugi: Setmana d’Accions Educatives pel Dret a Migrar (10 al 18 desembre)

cyhc0fixcaaw9g5
La Xarxa Educativa en suport a a les persones refugiades és una xarxa creada per compartir i unir materials educatius i propostes d’acció d’agents educatius i entitats que treballen en pro dels drets de les persones refugiades.
Us informem que entre 10 i el 18 de desembre es farà una Setmana d’Accions Educatives pel Dret a Migrar, consistent en un calendari comú d’accions  per  visibilitzar la feina que s’està fent en el món educatiu per promoure l’apoderament d’infants i joves, fer incidència social i mediàtica i apel·lar a la responsabilitat dels governs envers les persones amb dret a refugi.
 
Les dates de la Setmana s’han fet coincidir amb el Dia dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia de les Persones Migrants (18 de desembre), dates on els centres i espais educatius ja venen realitzant accions de manera habitual.
 
Les entitats interessades en participar a la Setmana poden fer-ho organitzant una o vàries accions de les proposades al calendari, així com qualsevol altra que tingueu prevista. Amb la idea d’augmentar l’impacte en els mitjans de comunicació, s’han creat una sèrie de canals per difondre totes les accions realitzades.
 
Aquí podeu trobar tota la informació: https://obrimfronteres.wordpress.com/
I també a nivell territorial podeu consultar el blog de la Plataforma Girona Acull  en la que participem activament.
banner_1000x500_v2cropped-capccca7alera1

Sharing is caring!