LA VOSTRA VEU SEGUIRÀ CANTANT! #FREEGRUPYORUM

 

Durant aquest darrers mesos d’abril i maig, han mort tres activistes, dos dels quals eren membres de la banda musical turca Yorum, a conseqüència de la vaga de fam que van iniciar fa més de 250 dies per reclamar justícia i el dret a poder fer música lliurement. Aquest grup interpreta cançons de protesta política. Per aquest motiu, als seus components se’ls ha perseguit, empresonat i és per això que alguns d’ells s’han hagut d’exiliar.

L’any 2019, un fiscal d’Istambul va reclamar penes de quinze anys de presó contra els membres de la banda per la seva suposada vinculació amb una formació política considerada terrorista per Ankara . Aquest va ser el motiu pel qual van iniciar la vaga de fam, fa gairebé un any, i  que els ha conduït a la mort recentment.

A nivell internacional, s’ha iniciat una campanya per tal de denunciar el que ha passat. INUNDEM LES XARXES!

#FreeGrupYorum
https://freegrupyorum.wordpress.com/

LA VOSTRA MORT NO SERÀ EL VOSTRE SILENCI! LA VOSTRA VEU ARA, EN TOTS NOSALTRES, SEGUIRÀ CANTANT! SEMPRE!

Sharing is caring!