Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

17 de maig del 2024

De 17h a 21h a la Plaça Corsini (Tarragona)

La Festa del Comerç Just i la Banca Ètica és la festa del consum responsable, crític què es  pregunta d’on ve allò que mengem, la roba que vestim, si ha estat produït sense explotació infantil, sense discriminació  de gènere amb salaris dignes i amb total respecte per el medi ambient i que aposta per una Banca que bo dediqui els nostres estalvis a la indústria del armament,  que reivindica  millores socials i no augmentar pressupostos militars. Donem-li una oportunitat a la Pau.

I també trobareu Solidaritat amb els pobles que lluiten per el seu futur com el poble saharauí i el poble palestí. I on totes plegades podrem exigir el trencament de relacions amb un estat genocida. Acabar amb la barbàrie i  el reconeixement del estat palestí.

comerç just i banca ètica tarragona

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes