Personal laboral

Procés telemàtic d’adjudicació de llocs vacants per a l’inici del curs 2024-2025

S’ha publicat tota la informació pel que fa al procés telemàtic d’adjudicació de llocs vacants per inici del curs 2024-2025 de les categories educador/a d’educació especial en centres públics (EEE), tècnic/a especialista en educació infantil (TEEI) i integrador/a social (INS). 

La participació en el procés telemàtic d’adjudicació de llocs vacants es realitzarà mitjançant els formularis (un per a cada categoria) que es publicaran el 19 de juliol de 2024. 

El termini de participació serà des de les 00.00 hores del 19 de juliol fins a les 23.59 hores del 22 de juliol de 2024, ambdues incloses. 

Trobareu tota la informació a la pàgina web del Departament d’Educació https://educacio.gencat.cat/ca/serveis-tramits/treballa-amb-nosaltres/borses-treball/personal-laboral/proces-telematic-adjudicacio/ 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes