Salut

Funcionaris en pràctiques curs 2024-2025

Alta entitat sanitària (MUFACE), curs de formació i dades bancàries

Les persones que sereu funcionàries en pràctiques a dia 1 de setembre esteu rebent un correu amb la informació per donar-vos d’alta de MUFACE, enviar les dades bancàries i sobre el curs de formació pel personal que no hagi treballat 6 mesos en centres del Departament d’Educació. Tothom rebrà aquest correu al llarg d’aquests dies.

Us compartim la informació fent aclariments que us facilitin la comprensió:

Informació del Departament:

El dilluns 2 de setembre t’has d’incorporar a la destinació adjudicada com a persona nomenada funcionària en pràctiques i cal que et donis d’alta a MUFACE (https://www.muface.es/muface_Home/muface_comunicacion/hemeroteca-noticias/2024/Agosto-2024/Incorporaci-n-masiva-de-docentes-de-ense-anza-no-universitaria-a-MUFACE-en-septiembre-de-2024-.html).

MUFACE és el sistema d’assegurament públic per al personal funcionari docent en què se selecciona entitat sanitària entre el sistema sanitari públic (INSS) o el privat (entitats concertades). Informació (https://www.muface.es/muface_Home/Nuevos-Mutualistas.html) de com l’has de sol·licitar.

Heu de triar a quina entitat voleu pertànyer: SS o mútua (i triar la mútua). Si trieu mútua, no rebreu atenció a SS i viceversa, us acollireu al quadre mèdic de la mútua. Si trieu SS, tindreu els mateixos serveis que heu tingut fins ara, però haureu de demanar una nova targeta sanitària pel personal de MUFACE, on consta la frase “excepte farmàcia” perquè és MUFACE qui assumeix el cost de la medicació.

Si no has prestat mai serveis com a personal funcionari docent interí al Departament d’Educació i Formació Professional ( per tant, no has prestat serveis a la borsa de personal interí docent del Departament d’Educació ), has de presentar el formulari de dades bancàries (https://documents.espai.educacio.gencat.cat/FormularisModels/PersonalDocent/A771.pdf) al servei territorial de la destinació que tens adjudicada per a l’abonament de la nòmina. Si has prestat serveis com a interí de la borsa docent en centres públics del Departament d’Educació, no has de presentar-les.

Pots enviar-lo per petició genèrica telemàtica.

Si has de participar en el curs telemàtic de Formació per a professorat funcionari en pràctiques (https://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formaciocollectiusespecifics/formacio-especifica-obligatoria-professorat_novell/professorat_funcionari_practiques/), perquè has prestat menys de 6 mesos de serveis en centres educatius públics o serveis educatius dependents del Departament d’Educació i Formació Professional, es posaran en contacte amb tu durant la primera quinzena del mes de setembre amb les instruccions per a iniciar-lo.

Pots consultar la regulació de la fase de pràctiques per al curs 2024-2025 a la Resolució EDU/2769/2024, de 25 de juliol (https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=991501).

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes