Reducció de jornada per interès particular

Obertura del termini extraordinari per sol·licitar la reducció de jornada per interès particular pel personal funcionari en pràctiques i interí amb vacant en jornada sencera.

Termini: Del 2 al 6 de setembre de 2024

Aquesta reducció és de mitja jornada i la durada és d’1 de setembre a 31 d’agost. Entenem que, en aquest cas, la data d’inici de la reducció serà posterior. Us informarem sobre aquesta qüestió quan tinguem la resposta.

Resolució ​per la qual s’estableix un termini extraordinari de presentació de la sol·licitud de reducció de jornada per interès particular per al personal docent interí que ha obtingut una vacant a jornada sencera i per als funcionaris en pràctiques​​.

https://documents.espai.educacio.gencat.cat/IPCNormativa/DisposicionsInternes/20240828-Resolucio-reduccio-jornada-interes-particular.pdf

​Cal presentar la sol·licitud per ATRI, gestió del temps.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes