Organitzem autobusos per a la manifestació del 19 d’octubre a Madrid a favor de l’estabilització!

📝 Omple el formulari per reservar la teva plaça: https://forms.office.com/e/9yN12sDM0r

El pròxim dissabte 19 d’octubre a les 12h se celebra la manifestació unitària a Madrid per reclamar una solució per a tots els treballadors i treballadores públics en abús de temporalitat no estabilitzats, i per demanar millores en l’accés a la funció pública.

USTEC·STEs (IAC) i IAC-CATAC facilitem l’organització d’autobusos per anar-hi conjuntament. El bus és gratuït per als afiliats dels sindicats i tindrà un preu reduït per a la resta del col·lectiu que es destinarà a la lluita interina.

Sortida: divendres al vespre des de Barcelona i para a Lleida, la tornada el mateix dissabte a la tarda. En cas que hi hagi prou reserves d’altres territoris valorarem establir nous autobusos o punts de sortida (Girona / Tarragona / Tortosa, etc.).

#CapInterinaAlCarrer #DignitatDocent #DignitatPAE

Llegeix el darrer comunicat d’USTEC·STEs en defensa de l’estabilització!

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes