Actualització a Windows 11 dels portàtils dels docents


Durant el mes d’octubre de 2024, es preveu l’actualització dels portàtils dels docents de Windows 10 a Windows 11.

Davant d’aquesta situació, recomanem a tots els docents que facin una còpia de seguretat de les seves dades per evitar una possible pèrdua d’informació.

Per a més informació, podeu consultar la nota del Departament:

Actualització del Windows dels ordinadors del Pla Digital i serveis educatius 
​​​​A partir de l’octubre del 2025, el sistema operatiu de Windows 10 deixarà de tenir suport. Per garantir la continuïtat del servei i les millores de seguretat, cal actualitzar els equips de docents, alumnes i serveis educatius amb la nova versió de Windows 11.
L’actualització, que està prevista a partir d’octubre de 2024, manté les funcionalitats de Windows 10 i n’ofereix algunes de noves: configuració multi escriptori, obertura de diferents pestanyes de l’explorador de fitxers o restricció de desar només dades en el directori personal dels alumnes. A més, millora l’accés al menú d’inici i l’ús de les finestres. 
Tota la informació sobre el procés d’actualització i resolució d’incidències​​​ a Guia d’ús i actualització de Windows 11​​.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes