BOE: Publicada l’ordre procedimental del concurs general de trasllats


L’Ordre EFD/1056/2024, d’1 d’octubre de 2024, estableix les normes procedimentals per als concursos de trasllats de personal funcionari docent durant el curs 2024/2025, tal com preveu la Llei Orgànica 2/2006 d’Educació. La norma exigeix que les administracions educatives convoquin periòdicament aquests concursos per cobrir places vacants i assegurar la concurrència del personal en altres administracions.

Les sol·licituds per participar en els concursos s’han de presentar entre el 5 i el 26 de novembre de 2024. Cada participant ha de presentar una única sol·licitud per cos, mantenint els requisits durant tot el procés. Els concursos s’hauran de resoldre d’acord amb barems de mèrits establerts als annexos de l’ordenança. Els resultats es publicaran al BOE i les decisions seran irrenunciables. L’entrada en vigor d’aquesta norma és immediata, amb la possibilitat d’impugnar les decisions dins del termini establert.

Orden EFD/1056/2024, de 1 de octubre, por la que se establecen las normas procedimentales aplicables a los concursos de traslados de ámbito estatal, que deben convocarse durante el curso 2024/2025, para personal funcionario de los Cuerpos docentes contemplados en la Ley Orgánica 2/2006, de 3 de mayo, de Educación, modificada por la Ley Orgánica 3/2020, de 29 de diciembre.

PDF descarrega't Descarrega aquí la versió en PDF.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes