FP

Normativa

DOGC: Aprovada la llista definitiva d’integració del professorat tècnic de FP al cos de professors d’ensenyament secundari

La Resolució EDF/3601/2024, de 7 d’octubre, aprova la llista única per especialitats del procés d’integració en el cos de professors d’ensenyament secundari. Aquest procés està destinat al professorat tècnic de formació professional que ha sol·licitat la seva integració en el període comprès entre el 20 de gener i el 9 de juny de 2024, tal com es va convocar a la Resolució EDU/2144/2023.

Aquesta resolució conclou el procés d’integració del professorat tècnic de formació professional en el cos de professors d’ensenyament secundari, després de revisar i resoldre els recursos interposats pels sol·licitants. La llista única aprovada per especialitats serà elevada al Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports, que nomenarà ex novo aquest professorat com a funcionari docent del cos d’ensenyament secundari.

Les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya o presentar un recurs de reposició davant la consellera d’Educació.

Consulta la llista definitiva de personal funcionari proposat per a la seva integració al cos de professors d’ensenyament secundari, amb les dates d’integració, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

RESOLUCIÓ EDF/3601/2024, de 7 d’octubre, per la qual s’aprova la llista única per especialitats del procés d’integració en el cos de professors d’ensenyament secundari, per a les persones sol·licitants en el període comprès entre el 20 de gener de 2024 i el 9 de juny de 2024 del termini extraordinari, convocat per la Resolució EDU/2144/2023, de 16 de juny.

PDF descarrega't Descarrega aquí la versió en PDF.

.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes